Wintercircus Arlette Hanson

Adembenemende acrobatiek, heerlijke humor en spetterende live muziek. De cast met internationale topartiesten, verrassend nieuw circustalent en muzikanten werkt als company samen, zelfs de dieren acteren mee. Het enthousiasme spat ervan af!

Wintercircus Arlette Hanson is veranderd. Wat in 1979 begon als traditioneel theatercircus is nu uitgegroeid tot een heel eigen en ontzettend leuke en toegankelijke vorm van circustheater. Sinds 2014 zijn we ├ęcht anders. Geen traditionele ronde piste en spreekstalmeester, maar een doorgeregisseerde show waarin circusacts, muziek, decor en kostuums allemaal deel zijn van het verhaal en thema. Gebleven zijn de gezelligheid en toegankelijkheid. En natuurlijk de hoge kwaliteit, de (huis)dieren en de verrassende acts.

In 2018 heb ik besloten om met mijn Wintercircus te pauzeren. Ik wil mij volledig kunnen inzetten voor Komt het Zien!, de stichting waarmee ik theatervoorstellingen met blindentolken en live audiodescriptie toegankelijk maak voor publiek met een visuele beperking.

Wintercircus - roue cyr Wintercircus springplank Wintercircus slangenmeisje

- december & januari

- middelkleine/middelgrote en grote zalen met lijsttoneel

- doelgroep: familievoorstelling 4+

- elk jaar een nieuwe voorstelling (vanaf 1979)

- sinds 2018 pauzeert het WintercircusWebsite Wintercircus >>